Proti favorizovaným Litoměřicím jste ukázali, že se s vámi musí počítat. Za bod s tak silným soupeřem musíte být určitě rádi…
Ano, jsme rádi že jsme dokázali obrat o body jeden z těch top týmů a myslím, že na konci sezóny to bude velmi důležitý bod.

Zápas se pro vás nevyvíjel nejlépe. Dvakrát jste prohrávali o dvě branky, ale vždy jste dokázali vyrovnat. Čím si myslíte, že to bylo? Uspokojení soupeře? Nebo se v těchto chvílích dokážete více semknout?
To ano, zápas se pro nás nevyvíjel nejlépe, ale nakonec jsme to zvládli a s remízou můžeme být spokojeni. Myslím, že pokaždé, když jsme prohrávali, tak jsme začali soupeře pressovat a především díky tomu jsme se dokázali do zápasu vrátit.

Byl jste důležitým článkem svého týmu. Prohrávali jste 2:0, Vaše dva góly znamenaly vyrovnaní. V předposlední minutě jste asistoval u vyrovnáni na konečných 4:4. Popište nám zmíněné momenty.
Máte pravdu, konečně jsem taky dokázal skórovat. První gól byla střela zpoza hráče, kterou brankář zřejmě neviděl a nedokázal na ni zareagoval. Můj druhý gól byl z přímého kopu, který jeden z hráčů ve zdi tečoval, takže to byl spíše šťastný gól. Vyrovnání na 4:4 v předposlední minutě byla akce, kterou začal Jan Vavrač, který mě našel dlouhou křižnou přihrávkou, já se s balónem rychle otočil, a když na mě brankář i s bránícím hráčem vystoupili tak jsem to dal pod sebe a Martin Furik to uklízel do prázdné branky.

Vím, že je brzy se ptát, ale tabulka se pomalu rozděluje na části, a tak mě ve vaší situaci napadá otázka. Bavíte se v Jeseníku na téma play-off? To by byl obrovský úspěch, že?
No o play-off se zatím nebavíme. Ano, určitě by to byl úspěch, hned v první sezóně postoupit až do vyřazovací části, ale to je ještě daleko.

V následujícím kole zajíždíte do Třince, s nimž si pamatujete ještě souboje z druhé ligy. Jaký očekáváte zápas?
V Třinci očekávám vyrovnaný zápas, který je pro nás i pro ně velmi důležitý. Ano, s Třincem jsme se potkali i v druhé lize, a proto očekávám, že zápas bude o to vyrovnanější.

Další aktuality

Matěj Maur: Byla to moje nejlepší sezona
Matěj Maur: Byla to moje nejlepší sezona 17.04.2024

Matěj Maur prožil vydařené hostování v Kadani. K 12 brankám a 8 asistencím v základní části přidal ještě dva góly v play off. Důkazem povedené sezony byla na závěr také první pozvánka pro dvaadvacetiletého futsalistu do reprezentace.

Tomáš Chráscina: Musel jsem zastavit auto a uvědomit si, co se stalo
Tomáš Chráscina: Musel jsem zastavit auto a uvědomit si, co se stalo 05.04.2024

V nominaci reprezentačního trenéra Marka Kopeckého se objevila některá velice zajímavá a nečekaná jména. Jedním z nich je Tomáš Chráscina, který si v pětadvaceti letech po povedené sezoně Žabinských Vlků oblékne poprvé dres nároďáku.

Martin Brychta: Jsem na tým obrovsky pyšný
Martin Brychta: Jsem na tým obrovsky pyšný 02.04.2024

Třiatřicetiletý Martin Brychta se na začátku sezony stal vedoucím mužstva a do hry naskakoval sporadicky jen jako poslední hráč. Jak to ale ve sportu chodí, vše bylo jinak a nakonec dovedl Slavii s kapitánskou páskou na rukávu do semifinále a navíc jako jediný z aktérů vstřelil v každém zápase gól.