Začátek zápasu mezi Chrudimí a Teplicemi byl opatrný, Teplice se soustředily na kvalitní defenzívu a Chrudimské dlouhou dobu nepouštěly do žádné výraznější šance. Přesto si v deváté minutě zápasu nedokázaly pohlídat Maxe, který tak rozpoutal svůj střelecký večer. Následně se třináctinásobný šampion české ligy rozjel a slušně zaplněnou chrudimskou halu těšil kvalitním výkonem. O dvě minuty později zakončil z pravé strany přesně do bližší šibenice Matěj Slováček, chvíli poté upravil na poločasových 3:0 druhým gólem v zápase Max.

A to nebylo od služebně nejstaršího brazilského hráče v dresu Chrudimi všechno. Kvalitním důrazem dokonal ve 25. minutě hattrick a upravil již na 4:0 pro ERA-PACK. Brankář Litviněnko si během druhé půlky musel připsat řadu kvalitních zákroků, díky kterým svůj tým podržel. Dokonce chytil i teplickému Nenemu pokutový kop. A následně již s klidem sledoval jak Felipe, Lukáš Rešetár a Michal Mareš prostřelili gólmana Kalinu na straně druhé a dovršili tím hladké vítězství Chrudimi v poměru 7:0!

HODNOCENÍ ZÁPASU:

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „S kvalitním soupeřem jsme odehráli dobrý zápas. Drželi jsme rytmus hry, hlavně díky vysokému nátlaku naší obrany, také v útočné fázi se námi dařilo. Myslím si, že výkony Teplic budou mít ještě vzrůstající tendenci a bude to jeden z týmů bojujících o titul. S výkonem jsme spokojeni, nyní máme deset dní na přípravu na následující těžká utkání v poháru a v lize.“

Branky: 9. Max (Felipe), 11. Slováček (Koudelka), 15. Max (Felipe), 25. Max (Rešetár), 31. Felipe (Rešetár), 32. Rešetár (Max), 38. M. Mareš (Felipe).
Hlasujte pro HRÁČE UTKÁNÍ

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?