Mělník je stále se třemi body předposlední. V minulém kole prohrál díky dramatické koncovce v Teplicích 4:6. Trenér Olympiku Pavel Šuba ví, že jeho tým čeká další duel ze série těžkých zápasů: „Soupeř nemá slabinu. A my jsme oslabení o další dva stěžejní hráče. Maláka a brankářskou jedničku Soumara. Opět musíme hrát jako proti Chrudimi a Teplicím a vyvarovat se laciných ztrát a chyb v defenzívě.“

Plzeň je naopak rozjetá. Poté, co doma smetla Nejzbach 4:0, je s třinácti body na třetí pozici. V zápase bude jasným favoritem. „Tyhle zápasy jsou vždycky nejhorší. Je strašně důležité si to srovnat v hlavě a k utkání přistoupit zodpovědně. Pokud k tomu zápasu přistoupíme tak, jak máme, tak věřím, že přivezeme tři body,“ řekl trenér Plzně David Frič.

Plzeňský David Abrham si uvědomoval, že každý zápas venku je v 1. FUTSAL lize náročný: „Myslím si, že už si musíme všímat i toho, že jsme favorité, a teď si na nás každý soupeř dá pozor. Takže nic jednoduchého nás tam nečeká.“

Profil haly

Mělník | SH

Více
Adresa Pod Vrchem 3421, 27601 Mělník
Kapacita 120 sezení, 100 stání
Vstupenky 30 Kč

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.