Sparta zajíždí v pátek na palubovku Helasu Brno

Sparta zajíždí v pátek na palubovku Helasu Brno

Futsalisté Sparty sehrají v pátek od 19.30 hodin zápas 7. kola 1. FUTSAL ligy, ve kterém zamíří do Brna, kde ve sportovní hale Vodova změří síly s Helasem Brno. Co před zápasem řekli zástupci obou klubů?

Beni Simitči (trenér AC Sparta Praha): "Postavení Helasu v tabulce neodpovídá tomu, jakou kvalitu tento tým má. Všichni o jeho kvalitě víme. Kádr kolem Davida Cupáka budí určitý respekt, protože všichni hráči mají zkušenosti s první ligou. Myslím si, že první výhra Brna v sezoně, kterou vybojovalo v České Lípě, tento tým nastartuje k lepším výkonům. Doufám ale, že tyto lepší výkony přijdou až po našem vzájemném zápase, protože nám situace velí tak, že pojedeme na další zápas, ve kterém musíme naplno bodovat a splnit roli favorita. I přes veškerý respekt k soupeři tedy neočekávám nic jiného než zisk tří bodů."

Jan Loup (trenér Helas Brno): "Náš tým nebude kompletní. Bude nám chybět Cupák, ale i tak chceme zopakovat výkon z České lípy a poprat se o co nejlepší výsledek. Určitě nic soupeři nedarujeme. Naopak se budeme snažit bojovat, co to jen půjde a porvat se o každý bod. Hrajeme nejvyšší českou soutěž a podle toho k utkání přistoupíme. Budeme se rvát o každý centimetr hřiště ať proti nám stojí kdokoliv."

David Cupák (hráč Helas Brno): "Dovezli jsme důležité body z České Lípy. Můžeme hrát proti Spartě s čistou hlavou. Soupeř je spolu s Chrudimí favorit celé soutěže tento rok. Budeme hrát s pokorou a respektem k soupeři. Zisk jakéhokoliv bodu bude pro nás jako výhra. Věřím, ze na zápas si najde cestu velký počet fanoušků, protože vidět v akci dva mistry světa ve futsale se jen tak nevidí."

Profil haly

Brno | Vodova

Více
Adresa Vodova 336/108, Brno
Kapacita 2900 diváků
Vstupenky 50 Kč dospělí

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.