Oba celky zatím moc bodů neposbíraly. Jeseník naposledy bodoval doma v prvním kole, kdy porazil Mělník. Od té doby nastřádal tři porážky v řadě. Předseda klubu Jiří Gnida prohlásil, že jeho tým má letos skromné cíle a nezatěžuje se pohledem na tabulku. „Ovšem po třech porážkách by se slušelo bodovat,“ pousmál se.

Sbírání zkušeností v nejvyšší soutěži bylo pro Jeseník v Plzni bolestné. „Až komické polevení v soustředění nás stálo nejen lepší výsledek, ale také jsme přišli díky hloupému vyloučení o jednoho z klíčových hráčů sestavy Davida Macuru,“ litoval Gnida a pohovořil o pátečním souboji: „S Českou Lípou znovu protočíme některé hráče, jistě nastoupí po nemoci již zdraví Furik s Kozelským a v bráně Růžička. Výkony obou brankářů jsou zatím potěšitelné, méně radosti nám ale zatím dělá naše střelecká potence, a to budeme chtít v pátek změnit.“

Jenže Démoni potřebují body ještě více. Za čtyři zápasy mají pouze dva. Nejvíce českolipské futsalisty mrzí ztráta z posledního domácího zápasu proti Třinci. Utkání skončilo remízou 3:3. „V pátek nás čeká daleká cesta, a to ještě na soupeře, kterého vůbec neznáme. Věřím, že budeme připraveni a odvezeme si tři body, i když víme, jak těžké utkaní nás čeká,“ řekl trenér hostí Karel Kruliš.

Profil haly

Ostrava | VŠB

Více
Adresa Studentská 6175, 70220 Ostrava
Kapacita 200 sezení / 60 stání

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?