Oba celky jsou na tom po čtyřech kolech podobně. Slavia má devět bodů a Litoměřice sedm. Oba týmy také prohrály se Spartou. Litoměřice čerstvě. V neděli prohráli v Praze 1:3 a už v úterý se musí nachystat na Slavii. „Nechápu, že hrajeme v neděli a hned potom v úterý, ale zkusíme se dát co nejvíce do kupy, odpočineme si, řekneme si, kde jsme udělali chyby a pokusíme se Slavii porazit,“ řekl kapitán Gardenline Litoměřice Michal Kovács.

Jeho spoluhráč Matouš Kubelka v rozhovoru pro eFutsal.cz prohlásil, že fanoušky čeká pořádná futsalová bitva. „Slavia je vždy dost nepříjemný soupeř. Když se ale zlepšíme v produktivitě, věřím, že vyhrajeme,“ burcoval litoměřický futsalista.

Slavia rozhodně ztrácet body nehodlá, což v pátek poznal i Mělník, který si z Edenu odvezl porážku 2:8. Nicméně Litoměřice budou doma pro sešívané jistě tvrdším oříškem. „S Gardeline nás čeká velice těžké utkání. Už loni ukázali, že jsou na tom velice dobře. Letos tým vhodně doplnili o zahraniční hráče. Myslím si, že diváci se mohou těšit na vyrovnané utkání, kde budou rozhodovat detaily,“ předpověděl kapitán pražské Slavie Jan Homola. „Musíme jít do zápasu s pokorou a koncentrovat se od první do poslední vteřiny. Budeme se snažit předvést naši nejlepší hru a přilákat diváky na naše následující domácí utkání proti Chrudimi,“ dodal lodivod pražského celku.

Pokud chcete i vy vidět tento atraktivní duel před zaplněným publikem, pusťte si v úterý v 18:00 ČT Sport.

Profil haly

Lovosice | Chemik

Více
Adresa U stadionu 1022, 410 02 Lovosice
Kapacita 700 sezení / 100 stání
Vstupenky 30 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 15ti let zdarma

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?