Bleskovým úderem se ujali dpmácí vedení. Zdálo se, že litoměřičtí zdárně vykročili za dalšími třemi body. Do přestávky bylo srovnáno a po ní dokonali hosté obrat a dokonce vedly o dva góly. Domácím se sice podařilo srovnat krok, ale překlopit vedení na svou stranu se jim nepodařilo. Přesto si pozici lídra v neúplné tabulce udrželi.

Igor Vodecký (trenér Gardenline Litoměřice): "Zápas jsme absolutně nezvládli! Bez pohybu, bojovnosti a proměnování vyložených šancí se vyhrát nedá. Celý zápas měl velmi slabou úroveň, z čehož jsem zklamaný. Česká Lípa hrála to, co jsem očekával, hráli z hlubokého bloku a my jsme se tam nedokázali dostat, a když už se nám to povedlo, tak svou nemohoucností nebo skvělými zákroky gólmana Kirova jsme gól nedali. Gratuluji Démonům k bodu a my se musíme zamyslet a začít opět trénovat na odstranění chyb. Mrzí mě zranění Matheuse, ale věřím že bude v pořádku. Čekají nás další zápasy, ve kterých se budeme snažit opět naplno bodovat!"

Karel Kruliš (trenér FC Démoni Česká Lípa):"Dnešní zápas byl nesmírně těžký a velice si vážíme toho, že si z Litoměřic odvážíme bod po třech velice těžkých kolech, které máme za sebou. Možná jsme mohli vytěžit i více, ale máme alespoň bod. Byli jsme koncentrovaní na obranu a musím kluky pochválit, zmákli jsme to na jedničku. Brankář Kirov nás několikrát podržel a myslím si, že kluci se mu odměnili tím, že byli produktivní, a dali jsme tak těžkému soupeři tři góly. Litoměřice mají velice silný tým a troufnu si tvrdit, že je to pro mě velký favorit na titul."

Gardenline Litoměřice - Démoni Česká Lípa 3:3 (1:1)
Branky: 3. Hrdý (Kovács), 25. Kovács (Graciano), 33. Vagnao (Graciano) – 10. Bejda (Havrda), 22. Havrda, 24. Havrda
Hlasujte pro HRÁČE UTKÁNÍ

 

Další aktuality

Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii
Hattrick a tři asistence. Křemenův večer přisoudil další bod Slavii 28.03.2024

Třetí čtvrtfinále play off 1. Futsal ligy viděli ve čtvrtek fanoušci v Edenu. Slávisté nedali Chomutovu šanci a vyhráli vysoko 8:2. Na prvních šesti gólech se třemi góly a třemi asistencemi podílel slávista Jan Křemen.

Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin
Čtvrteční přímý přenos z Edenu začíná ve speciálním vysílání už v 19:40 hodin 28.03.2024

Svaz futsalu přichystal na třetí utkání série mezi Slavií a Chomutovem speciální rozšířené vysílání, které začíná na YouTube a ČT sport Plus už ve čtvrtečních 19:40 hodin. Dívejte se, bude na co!

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.