Litoměřicím se začátek sezony povedl a vedou o skóre tabulku. V prvním kole zdolali doma Teplice a ve druhém ukořistili těsnou výhru v Plzni. "Jsme dobře naladění po dobrém začátku, ale to neznamená, že to půjde samo," upozornil trenér Gardenline Igor Vodecký. Ten je s tréninkovou morálkou spokojený. V pátek by to měl jeho tým ukázat. "Česká Lípa nebude lehký soupeř. Budou hrát na hranici svých možností a nedají nám nic zadarmo," uvědomoval si domácí kouč, který ještě kvůli trestu z minulé sezony nemůže na lavičku. Podle něj si jeho hráči musí dát pozor na dobré individuality v týmu Démonů.

Českolipští futsalisté hrají poprvé venku. V úvodních dvou kolech přivítali doma obě pražská "S" a na body stále čekají. Nicméně jejich výkony ukázaly, že by mohly leckterého soupeře potrápit. Trenér hostí Karel Kruliš si je moc dobře vědom síly soupeře: "Musíme po našich dvou prohrách zkusit soupeře zaskočit a podat bojovný výkon. Pokusíme se urvat nějaký ten bod."

Profil haly

Lovosice | Chemik

Více
Adresa U stadionu 1022, 410 02 Lovosice
Kapacita 700 sezení / 100 stání
Vstupenky 30 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 15ti let zdarma

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?