Olympik nabuzen výhrou proti Helasu (3:2), bude chtít navázat na bodový zisk i v tomto zápase. Bohužel pro ně se ale bude muset obejít bez Jiřího Vokouna, který si v zápase s Helasem obnovil zlomeninu zánártní kůstky a bude Olympiku chybět několik zápasů. Trenér Pavel Šuba ale očekává, že toto oslabení ostatní hráče nabudí: „Skoro všechny týmy mají obavy, ze stylu a haly, když jedou hrát do Vysokého Mýta. Pro nás je to ovšem další výzva změřit síly s tradičním účastníkem nejvyšší soutěže. Abychom ovšem uspěli, musí doma zůstat bojácnost. Přišli jsme na nějaký čas o lídra týmu Jirku Vokouna, ale toto by mělo tým více stmelit a navázat na super týmového ducha z druhého poločasu s Brnem.“

Nejzbach v minulém kole prohrál na půdě finalisty minulého ročníku SK Slavia Praha 1:5. V prvním kole si ale poradil s Helasem Brno 8:3 a jak řekl trenér Nejzbachu Miroslav Semerád, budou chtít domácí získat plný počet bodů: „Ve druhém domácím utkání bychom chtěli získat plný počet bodů, ale víme, že s ambiciózním nováčkem to nebude jednoduché. Musíme se soustředit na náš výkon a nesmíme nic podcenit.“

Profil haly

Vys. Mýto | DM

Více
Adresa Generála Závady 118, Vysoké Mýto
Kapacita 200 sezení / 200 stání
Vstupenky 50,-Kč / ženy, důchodci a děti do 12 let 30,- Kč

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?