Slavia, která se nakonec stala vicemistrem České republiky s Nejzbachem dvakrát remizovala. Doma 2:2 a ve Vysokém Mýtě 3:3. Celkovou bilanci nemá Slavia s Vysokým Mýtem lichotivou. Tři výhry, tři remízy a deset porážek budou chtít určitě vylepšit.

"V prvním zápase se nám podařilo to nejdůležitější, získali jsme tři body. Hned po zápase jsme se bavili o následujícím domácím utkání, že bude důležité zvítězit i na domácí půdě. Potěšilo mne, že jsem vstřelil svůj první gól, je to příjemný pocit, ale hlavní je to, že jsme vyhráli. Překvapila mne děkovačka po zápase, moc jsem si jí užil, věřím, že naši fanoušci přijdou i v pátek, futsal se hraje přece pro ně," uvedl před zápasem Djokica Arsovski, jedna ze dvou slávistických posil z Makedonie.

"Jedeme na půdu vicemistra, kde se nám ale poměrně daří," připomněl futsalista Nejzbachu Jaroslav Kubát a pokračoval: "Bohužel se budeme muset obejít bez trenéra Semeráda. Doufám, že se Slavie nezalekneme a organizovanou a bojovnou hrou si dojdeme pro nějaký bod. Musíme si dávat pozor především na Směřičku s Hrdinou, kteří se mi v loňské sezoně hodně líbili."

Soupeř tedy čeká Slavii velmi těžký. Proto je důležitá podpora fanoušků a sešívaní věří, že je přijdou v páteční podvečer podpořit!

SK Slavia Praha - Nejzbach Vysoké Mýto
Pátek 8.9 2017, 20:00, Sportovní hala Slavia

Zajímavostí je určitě to, že současný trenér Nejzbachu Miroslav Semerád, oblékal v sezoně 2008/2009 i dres klubu SELP, ze kterého vznikla Slavia. A právě v dresu SELPu vstřelil Nejzbachu, svému současnému zaměstnavateli, pět branek v jednom utkání, a na půdě Vysokého Mýta tak přispěl k remíze 5:5. Na většinu gólů mu přihrála tehdejší vycházející hvězda českého futsalu, Petr Oliva...

 

Profil haly

Praha | Slavia

Více
Adresa Vladivostocká 1460/10, Praha 10 - Vršovice
Kapacita 970 sezení / 150 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.