Předchozí sezona skončila pro Nejzbach neúspěšně. Tým se nedostal ani do play off. V létě se trenér Páral vrátil do pozici hlavního manažera a mužstvo nově vede navrátil Semerád. „Těšíme se na začátek ligy, který máme na domácí palubovce. Doufám, že nás přijdou v hojném počtu podpořit naši fanoušci a že se nám podaří vstoupit do nové sezony vítězně,“ řekl trenér Miroslav Semerád a doplnil: „Ještě řešíme pár otazníků v sestavě, ale věřím, že hráči, kteří dostanou v úvodním střetnutí důvěru nás nezklamou.“

Jenže Helas je pro Nejzbach neoblíbeným soupeřem. Loni brněnští futsalisté vyhráli na palubovce Východočechů 4:0. Odveta v moravské metropoli skončila remízou 3:3. „Od nové sezony nevíme, co přesně čekat. Neměli jsme moc společných tréninků, a tak nám až první dvě ligová kola naplno ukáží, jak jsme na tom,“ přiznal trenér Helasu Jan Loup.

Jeho kádr příliš změn nedoznal. Skončil akorát zkušený brankář David Šimon. „Kádr se v podstatě nezměnil, ale už nyní víme, že nebudeme v prvních dvou zápasech kompletní. Potýkáme se především s kolizemi zápasů našich hráčů ve velkém fotbale v rakouských soutěžích. Určitě nám ovšem nebude chybět odhodlání a bojovnost jít za co nejlepším výsledkem. Nebudeme chtít být v lize jen tak na okrasu,“ zdůraznil brněnský kouč.

Profil haly

Vys. Mýto | DM

Více
Adresa Generála Závady 118, Vysoké Mýto
Kapacita 200 sezení / 200 stání
Vstupenky 50,-Kč / ženy, důchodci a děti do 12 let 30,- Kč

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.