Po měsíci dřiny konečně začíná seriál přípravných duelů. V městském derby se v dresu Interobalu představí nové posily Jan Křemen a Tomáš Vnuk. Chybět bude kvůli zranění pouze nejzkušenější z posil Zdeněk Sláma. Divákům a hlavně trenérům by se naopak měl předvést Peter Kočiš. Slovenský futsalista je tento týden v týmu SK Interobal na testech a o jeho možném angažování se rozhodne i na základně výkonu proti Jerigu.

 „Těším se na kluky, protože jsou tam naši bývalí hráči. Je to derby, takže chci všechny pozvat, ať se přijdou podívat, jak z Jeriga, tak z fanklubu Interobalu. Ať se podaří vytvořit hezkou a přátelskou atmosféru,“ zve trenér Petr Kučera.

Hráči Interobalu utkáním završí první měsíc přípravy, která byla pod vedením Petra Kučery a Davida Friče hodně náročná.  „Bude to plzeňské derby, a i když budeme v zátěži, měli bychom ho zvládnout,“ těší se na utkání brankář SK Interobal Lukáš Němec.

Vstupné na plzeňské derby je 10 Kč, výtěžek poputuje na charitativní projekt Futsal za život.  Ten se pokouší zajistit prostředky pro Vláďu Mikuláše, maséra futsalové reprezentace, který trpí amyotrofickou laterální sklerózou. Vstupenky jsou slosovatelné o dvě permanentky na novou sezonu 1. Futsal ligy. Hráči Interobalu se divákům v Plzni v rámci přípravy představí pouze dvakrát. V pátek proti Jerigu a poté až 31.srpna přivítají Baník Chomutov.

Další aktuality

V pátek v Plzni futsalový dvojzápas
V pátek v Plzni futsalový dvojzápas 07.02.2024

V Plzni připravili pro fanoušky futsalu pod dvou letech znovu zajímavou akci - v pátek večer bude k vidění futsalový dvojzápas. Před utkáním Interobalu s Libercem odehraje druholigový duel Jerigo se Spartou.

Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska
Denys Sandeckyi přestupuje ze Slavie do Rakouska 06.02.2024

Ukrajinský futsalista Denys Sandetskyj, který se během této sezony vypracoval na stálého člena základní sestavy, přestupuje ze Slavie do rakouského ASKO FC Diamant Linz.

Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku
Futsal umí pomáhat, charita v Plzni vynesla vysokou částku 17.01.2024

Přes osmdesát tisíc korun (celkem 81.500 Kč) se podařilo vybrat v rámci prosincové charitativní dražby, kterou uspořádal Interobal Plzeň, aby podpořil svého dlouholetého fanouška Ondru Kaase a nadaci Dobré víly, která podporuje dětské domovy. K akci se připojila také kabina pondělního soupeře ze Slavie.