Jaký byl dnešní zápas proti našemu Béčku? Brali jste ho prestižně?

Je to přípravné  utkání, my jsme si potřebovali nacvičit nějaké herní situace a signály. Tenhle účel to splnilo. První poločas se nám to dařilo, něco jsme ukázali, ten druhý už byl horší.

Během utkání jsi neustopil ze své hry plné nasazení a soubojů. Zachováš si svůj styl i v nové sezóně?

Pokud tady zůstanu a budu dostávat šance, tak určitě ano. Je to můj styl a určitě z něho neustoupím.

Jak myslíš, že se bude dařit B týmu ve druhé lize?

Já myslím,že se jim dařit bude. Jerigo bylo v minulé sezóně taky nováček a ukázalo svoji sílu. Myslím, že podobně na tom bude náš B tým.

Jak moc náročná je letošní letní příprava?

Je to velmi náročné. Já i všichni kluci už opravdu cítíme nohy. Je toho opravdu dost, ale určitě nám to do sezóny pomůže a tahle dřina se vyplatí.

Příští týden vás čeká derby s Jerigem. Co od toho zápasu čekáš?

Určitě bych chtěl všechny fanoušky na tohle utkání pozvat. Myslím, že to bude kvalitní utkání, Jerigo se na nás bude chtít ukázat. Čekám napínavý zápas a my se budeme snažit předvést to, co po nás chtějí trenéři na tréninku

Další aktuality

Matěj Slováček: Boj o mistrovský titul má rád každý
Matěj Slováček: Boj o mistrovský titul má rád každý 18.04.2024

Futsalisté FK Chrudim si v reprezentační přestávce, která byla umístěna mezi čtvrtfinále a semifinále letošních vyřazovacích bojů, „odskočili“ do Předměřic nad Labem, kde se v rámci čtvrtfinále Regionální skupiny číslo 4 Poháru SFČR utkali s Legií Hradec Králové. Vítězství 11:1, a tím i postup do semifinále této soutěže režíroval kapitán 15tinásobného mistra České republiky Matěj Slováček, autor tří branek a jedné asistence. Toho jsme také krátce po utkání požádali o rozhovor, který pochopitelně nemohl začít jinak než krátkým zhodnocením odehraného střetnutí.

Matěj Maur: Byla to moje nejlepší sezona
Matěj Maur: Byla to moje nejlepší sezona 17.04.2024

Matěj Maur prožil vydařené hostování v Kadani. K 12 brankám a 8 asistencím v základní části přidal ještě dva góly v play off. Důkazem povedené sezony byla na závěr také první pozvánka pro dvaadvacetiletého futsalistu do reprezentace.

Tomáš Chráscina: Musel jsem zastavit auto a uvědomit si, co se stalo
Tomáš Chráscina: Musel jsem zastavit auto a uvědomit si, co se stalo 05.04.2024

V nominaci reprezentačního trenéra Marka Kopeckého se objevila některá velice zajímavá a nečekaná jména. Jedním z nich je Tomáš Chráscina, který si v pětadvaceti letech po povedené sezoně Žabinských Vlků oblékne poprvé dres nároďáku.