Představovat Zdeňka Slámu, to sebou nese známky pověstného nošení dříví do lesa. Futsalista, který okusil ligu v západočeském Chebu, ale bojoval i v dresu ruské Ťumeně nebo bratislavského Slov-Maticu, znovu mění klubovou příslušnost. Následuje trenéra Davida Friče, který se přesouvá ze Sparty do Interobalu Plzeň a dá se čekat, že v příští sezoně bude patřit k oporám tohoto klubu.

"Mnohonásobný reprezentant a člen klubu 250 bude jistě velkým lákadlem pro diváky a hlavně obrovským přínosem pro mužstvo," vysvětluje facebookový profil Interobalu. "Zdeněk podepsal v klubu tříletý kontrakt," doplňuje informaci, která potvrzuje, že v Plzni jdou cestou dlouhodobé koncepční práce.

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?