Neskutečný výkon předvedl domácí kapitán Lukáše Rešetár. Ten dal Třinci rovných pět branek a na další dvě přihrál. Po hattricku sahali i domácí futsalisté Max, Mancha nebo Felipe. Za hosty snižoval v 19. minutě Przyczko.

Felipe Conde (trenér FK ERA-PACK Chrudim): „Odehráli jsme velmi dobrý zápas, všichni hráči se stoprocentně koncentrovali. Drželi jsme se naší taktiky od začátku do konce, i přes velký gólový rozdíl. To nám dává jistotu do dalších zápasů série. Nehráli jsme zápas jednadvacet dní a čekali jsme, že bude chvíli trvat, než se dostaneme do zápasové pohody, ale brzy jsme skórovali a to nám velmi pomohlo. Chci hráčům pogratulovat k vítězství, které nyní musíme ještě ve dvou zápasech potvrdit.“

Andrea Bucciol (trenér SKP Ocel Třinec): „Těžko zápas s takovým výsledkem nějak komentovat. Neměli jsme sice příliš velké ambice na výhru v Chrudimi, ale prohrát v takovém stylu není hodno duelu play off. Jsem přesvědčený, že pro tým byl celý den těžký, ale ve středu musí Chrudim čekat mnohem náročnější zápas. Doufám, že klukům tato prohra zůstane v hlavě a vezmou si z ní ponaučení, chci hrát sérii alespoň na čtyři zápasy!“

FK ERA-PACK Chrudim – SKP Ocel Třinec 12:1 (6:1)

Statistiky

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.