Třetí zápas je na programu v pátek od 18 hodin před kamerami ČT Sport ve zručské sportovní hale a Benago do něj půjde bez vyloučeného Sidneiho. Ten ve 14. minutě úterního duelu zastavil unikajícího protihráče z Helasu a viděl červenou kartu.

Benago však vyhrálo jasně 10:6, ale dlouho byl duel vyrovnaný. První poločas dokonce vyhrál Helas 3:2. Na začátku druhé půle se Brněnští dostali do vedení 5:2 a v tu chvíli Zručští zapnuli své motory a osmi góly v řadě obrátili výsledek - 5:10. Skóre uzavřel v poslední minutě domácí P. Lidmila.

Jan Loup (trenér RK Helas Brno): „První poločas jsme hráli dobře a to, co jsme si řekli na začátku v kabině. Druhý poločas rozhodly naše individuální chyby v obraně. Na druhou stranu musím přiznat, že soupeř byl druhý poločas futsalovější a zasloužil si vyhrát. Soupeři blahopřeji.“

Beni Simitči (trenér FC Benago Zruč n. S.): „Náš výkon z prvního poločasu byl ovlivněn nepochopitelným děním na hřišti, když nám nebyl uznán čistý gól. Soupeř hrál hodně tvrdě, někdy i na hranici zranění. Na začátku druhého poločasu jsme za stavu 3:2 udělali dvě minely a rázem soupeř vedl 5:2. Pak asi hráčům došlo to, co jsem jim řekl o poločase v šatně, a během pár minut jsme jim dali šest gólů a otočili výsledek až na 10:5. Hráče mužů pochválit jenom za posledních osmnáct minut zápasu. V pátek doma před TV kamerami ČT sportu ukončíme tuto sérii. Mrzí mě červená karta Sidneie, ale na druhou stranu se těším na návrat Victora.“

Rádio Krokodýl Helas Brno - FC Benago Zruč n. S. 6:10 (3:2)

Statistiky

Další aktuality

Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň
Z Edenu v pátek uvidíte znovu rozšířený přenos. Slavia vyzve Plzeň 25.04.2024

Druhé semifinále play off mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň uvidíte v pátek večer znovu živě na YouTube a ČT sport Plus. Přímý přenos začne o dvacet minut dřív již předzápasovým studiem. Utkání vypukne ve 20 hodin.

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.