Loni se oba celky utkaly také ve čtvrtfinále. Lépe postavená po základní části byla Slavia, která vyhrála sérii 3:1 na zápasy, ale čtvrtfinálový zápas v Plzni prohrála vysoko 2:10.

V letošní základní části se lépe vedlo sešívaným. Ti nejprve remizovali v Plzni 2:2 a v posledním kole vyhráli doma 7:4. Podaří se Interobalu poprvé v sezoně Slavii porazit?

Petr Kučera (trenér SK Interobal Plzeň): „Začíná to, na co jsme se od srpna připravovali. Poslední dva týdny jsme se poctivě připravovali a k tomu nám byl velmi prospěšný poslední zápas v Edenu. Mohli jsme se zaměřit na naše chyby a také na silné herní situace Slavie. Hrozně se těším až to všechno začne, pokud by se nám povedlo postoupit do semifinále, tak by to byl historický úspěch klubu. Slavia je obrovsky silná, má spoustu reprezentantů, ale věřím v naše odhodlání a velkou diváckou kulisu, která nás požene za prvním vítězstvím. Pro celou sérii je první zápas velmi důležitý a domácí prostředí může být v této vyrovnané sérii tím pomyslným jazýčkem na vahách.“

Martin Brychta (trenér SK Slavia Praha): „Už aby to začalo, reprezentační pauza se zdála pěkně dlouhá, už potřebujeme zase hrát a jít zápas do zápasu. Chceme v duelu s Plzní uspět, i když víme, že se na nás soupeř dobře připraví, a že nás čeká neúprosný boj o každý metr palubovky. Pokud se nestane něco nečekaného, tak bychom měli jít do prvního zápasu v kompletním složení, to je určitě velice dobrá zpráva.“

SK Interobal Plzeň – SK Slavia Praha (pondělí 19:00, SH Lokomotiva, živě na CHANCE.cz)

Profil haly

Plzeň | Lokomotiva

Více
Adresa Úslavská 75, 326 00 Plzeň
Kapacita 1000 sezení / 400 stání
Vstupenky 65 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 130 cm zdarma

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?