Domácí futsalisté ukázali, že mají před play off parádní formu. Dvěma góly do sítě Nejzbachu se zaskvěli Brazilci Two a Taverna. Hosté vinou porážky připravili o play off a po dlouhých letech v něm budou chybět.

Litoměřice se ve čtvrtfinále play off CHANCE ligy postaví pražské Spartě. Jejich hala v Lovosicích bude minimálně dvakrát vyprodaná.

Lukáš Vobecký (manažer Gardenline Litoměřice): „Utkání bylo volnějšího tempa. Kvalitně jsme kombinovali a byli silní na míči. Trochu jsme měli okna v defenzívě, v play off musíme být koncentrovaní. Třetí místo po základní části je super, ale teď se teprve ukáže, jak na tom jsme.“

Roman Páral (trenér Nejzbachu Vysoké Mýto): „Začali jsme dobře a dostali jsme se do vedení. Jenže pak jsme udělali to samé, co celou sezonu. Udělali jsme dvě hrubé chyby a domácí výsledek otočili. Ještě jsme dokázali korigovat na dva-tři, ale druhý poločas se nám vůbec nepovedl. Nebyli jsme schopni zkorigovat výsledek. Domácí vyhráli zaslouženě a gratuluji jim ke třetímu místu.“

Gardenline Litoměřice – Nejzbach Vysoké Mýto 7:3 (4:2)

Branky: 5. Two (Danilinho), 8. Hrdý (Taverna), 10. Taverna (Krok), 20. Krok (Hrdý), 23. Sedláček (Taverna), 33. Two (Danilinho), 39. Taverna (Vagnao) – 5. Vágner (Kubát), 16. Habrman (Jeníček), 22. Novák (Gerčák)

Další aktuality

Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně
Slavia schytala deset semifinálových gólů od Plzně 23.04.2024

První semifinále série play off mezi Plzní a Slavií mělo v úterý jednoznačný průběh. Slávisté po prohrané první půli 1:6 mírnili výsledek ve druhé půli, i tak Interobal vyhrál vysoko 10:6.

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?