Fanoušci vás na našem webu zvolili nejlepším hráčem za měsíc leden. Náš tým v něm ale získal pouze jeden bod za remízu v Litoměřicích, jak ty osobně hodnotíš ze svého pohledu první měsíc v tomto roce?

Prvně bych chtěl poděkovat fanouškům, je strašně milé, ze naši fanoušci sledují náš web a zúčastňují se anket. Pro mě osobně je to překvapení, neboť jak říkáš uhráli jsme bod na půdě silných Litoměřic, a moc se nám leden tedy nepovedl! Tudíž vybrat nejlepšího hráče musel být pro naše fanoušky oříšek.

Jak bys zhodnotil jako kapitán týmu dosavadní působení klubu v letošní sezóně? Už teď máme na kontě nejvíce bodů v historii klubu, přesto máme k záchraně ještě docela daleko.

Dosavadní hodnocení je aktuálně na tenké futsalové hraně! Jelikož pro nás je nejdůležitější se udržet v 1. Chance lize, pokud se nám toto podaří bude to obrovský úspěch pro hráče, klub, fanoušky i město! Pokud se záchrana nepodaří bude to naopak velké zklamání. Podařilo se vedení klubu zajistit dostatečné podmínky pro fungování v první lize, tudíž pro nás teď nehraje žádnou roli, zdali teď máme nejvíc bodu v historii, záchranu ještě nemáme, body tudíž i nadále potřebujeme!

Před sebou máme poslední dvě kola, myslíš, že jde o dvě nejdůležitější kola v naší historii?

Ano, myslím si, že ano. Nežijeme v minulosti, je tady sezóna 2016/2017 a my máme na vlastních futsalkách největší úspěch klubu. Ligu musíme udržet.

Další aktuality

Filip Havrda bude hrát s maskou i v semifinále
Filip Havrda bude hrát s maskou i v semifinále 19.04.2024

Filipa Havrdu nebylo ve čtvrtfinále play-off možné přehlédnout. Nastupoval totiž s obličejovou maskou, kterou si musel před prvním zápasem rychle pořídit. Slavii pomohl k postupu přes Chomutov dvěma důležitými góly.

Matěj Slováček: Boj o mistrovský titul má rád každý
Matěj Slováček: Boj o mistrovský titul má rád každý 18.04.2024

Futsalisté FK Chrudim si v reprezentační přestávce, která byla umístěna mezi čtvrtfinále a semifinále letošních vyřazovacích bojů, „odskočili“ do Předměřic nad Labem, kde se v rámci čtvrtfinále Regionální skupiny číslo 4 Poháru SFČR utkali s Legií Hradec Králové. Vítězství 11:1, a tím i postup do semifinále této soutěže režíroval kapitán 15tinásobného mistra České republiky Matěj Slováček, autor tří branek a jedné asistence. Toho jsme také krátce po utkání požádali o rozhovor, který pochopitelně nemohl začít jinak než krátkým zhodnocením odehraného střetnutí.

Matěj Maur: Byla to moje nejlepší sezona
Matěj Maur: Byla to moje nejlepší sezona 17.04.2024

Matěj Maur prožil vydařené hostování v Kadani. K 12 brankám a 8 asistencím v základní části přidal ještě dva góly v play off. Důkazem povedené sezony byla na závěr také první pozvánka pro dvaadvacetiletého futsalistu do reprezentace.