Hosty brzy poslal do vedení Vladyka, ale do přestávky srovnal brněnský Lerch. Po přestávce Nejzbach znovu vedl, ale na Váchovu trefu rychle odpověděl V. Cupák. Pět minut před koncem Helas výsledek otočil po další trefě Lercha, ale hosté využili v poslední minutě power play a srovnali díky Váchovi na konečných 3:3.

David Cupák (kapitán RK Helas Brno): „Dnes jsme ztratili dva body. Soupeř šel sice brzy do vedení, ale dokázali jsme se štěstím srovnat. Druhý poločas jsme byli lepší a zasloužili jsme si vyhrát. Byli jsme častěji na míči a dostávali se do zakončení, ale bohužel pro nás šel právě soupeř do vedení po standardní situaci. Odpověděli jsme stejným způsobem. Byli jsme aktivnější a nejlepší hráč na hřišti Lerch nás dostal do vedení. Bohužel půl minuty před koncem jsme inkasovali z power play, a tak se body dělily. Je to pro nás ztráta.“

Libor Gerčák (brankář Nejzbachu Vysoké Mýto): „Pro nás je nakonec bod dobrý. Konečně jsme vyrovnali těsně před koncem také my. Poslední gól jsme dali při power play. Hrál se vyrovnaný zápas na držení míče a další aspekty. My jsme se trápili v koncovce. Helas měl více nebezpečných zakončení. My jsme kopli na bránu asi sedmkrát, ale zase jsme byli produktivní. Při dalších šancích jsme dvakrát netrefili prázdnou bránu. Na gól se hrozně nadřeme, zatímco domácí dali celkem šťastné góly.“

Rádio Krokodýl Helas Brno – Nejzbach Vysoké Mýto 3:3 (1:1)

Statistiky

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?