Domácí futsalisté jsou v tabulce na pátém místě a bojují o první trojku, kam by se rádi vrátili. K tomu však potřebují nutně Tango porazit. Jenže nutně potřebuje vyhrát i Hodonín. Možná víc než Litoměřice, protože Jihomoravanům jde o krk. V tabulce jsou na desátém místě bod od sestupu. Kdyby Tango překvapilo podobně jako na Slavii, hluboký oddych z Hodonína by byl slyšet až v Brně. Zápas bude rozhodně zajímavý.

První vzájemný zápas této sezóny vyhrály Litoměřice v Hodoníně 4:2.

Lukáš Vobecký (manažer Gardenline Litoměřice): „Hodonín nehraje špatně, ale bodů moc nemá a k záchraně ještě nějaké potřebovat bude. My ale chceme začínat play off z co nejlepší pozice a k tomu potřebujeme vyhrát. Marodka se nám pomalu vyprazdňuje, na střídačku se vrátí i trenér Bartošek.“

Ján Lahvička (předseda FC Tango Hodonín): „Domácí prohra s Helasem nám mimořádně zkomplikovala situaci a teď už nám nezbývá než bodovat v posledních zápasech. Celý tým se naprosto soustředí na boj o záchranu a vše v týmu je podřízeno zisku alespoň tří bodů do konce sezóny a udržení prvoligové příslušnosti. Každý člen klubu je připraven udělat vše, co je v jeho silách a doufáme, že silného protivníka z Litoměřic zaskočíme a z velké dálky odvezeme všechny body. Žádný jiný výsledek vzhledem k situaci nás nemůže uspokojit, a to i přesto, že soupeř je v utkání jasným favoritem.“

Gardenline Litoměřice – FC Tango Hodonín (pátek 20:30, SH Chemik)

Profil haly

Lovosice | Chemik

Více
Adresa U stadionu 1022, 410 02 Lovosice
Kapacita 700 sezení / 100 stání
Vstupenky 30 Kč dospělí
Sleva pro FUTič mládež do 15ti let zdarma

Další aktuality

Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii
Plzeň postoupila bez inkasované branky v celé sérii 26.03.2024

Ani ve třetím čtvrtfinále play off Plzeň neinkasovala a jako první postoupila do semifinále. V úterním zápase před kamerami Sporty TV porazili Západočeši Liberec 9:0.

Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol
Z kabiny: Ve čtvrtek v Edenu souboj o mečbol 26.03.2024

Ve čtvrtek od 20 hodin před kamerami projektu Futsalové pondělí bude pokračovat vyrovnaná série mezi domácí Slavií a Oxyworld Baník Chomutov. Jeden z týmů získá mečbol na postup. Co zaznělo z kabin?

André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol
André vysekl v Brně hattrick, Chrudim má mečbol 25.03.2024

Chrudim vyhrála v Modřicích nad Žabinskými Vlky 5:1 a v pátek už může dotáhnout postup do semifinále. Žabinští Vlci vzdorovali až do třinácté minuty, kdy začal svoji cestu za hattrickem André, po jednom gólu obstarali Igor Martins a Záruba. Za domácí se v závěru prosadil Havlín.