Benago totiž v prvním vzájemném zápase prohrálo v Hradci Králové 2:4 a přišly sankce od vedení klubu. Tuto porážku nečekal vůbec nikdo z futsalové veřejnosti.

Nyní jsou však oba celky v odlišné situaci. Benago si postupně kráčí pro druhé místo po základní části, zatímco Hradec Králové, pokud v pátek nevyhraje, sestoupí do II. ligy.

Beni Simitči (trenér FC Benago Zruč n. S.): „Na zápas s Hradcem se všichni v týmu těšíme. Můžete trénovat milionkrát týdně, ale zápas je jiný. Hráči si jej víc užijí a jednoznačně zápasová kondička je úplně jiná než tréninková. Za druhé se těšíme speciálně na tenhle zápas, protože v Hradci jsme měli ostudnou prohru a vítězstvím chceme ukázat, že to byl čirá náhoda. Budeme oslabeni minimálně o Marcela a Victora. Uvidíme, jak to bude po čtvrtečním taktickém tréninku. Každopádně bude k zápasu nominován Pepa Gabčo. Chci, aby se co nejdříve herně spojil s týmem. Určitě dostanou šanci všichni hráči a samozřejmě chceme utkání zvládnout s dalšími třemi body.“

Miroslav Semerád (asistent trenéra MADOS MT Hradec Králové): „V momentální situaci nám sice už o nic nejde, jelikož jsme možnost záchrany již definitivně ztratili. I tak chceme ale odehrát slušné utkání a třeba si i zkusit urvat nějaký bodík. Ale je jasné, že Benago je jednoznačným favoritem, proto se mu jeho roli budeme chtít alespoň trochu ztížit a odehrát zápas se ctí.“

FC Benago Zruč n. S. – Mados MT Hradec Králové (pátek 20:30, SH Zruč n. S.)

Profil haly

Zruč n/S | SH

Více
Adresa Na Pohoří 575, Zruč nad Sázavou
Kapacita 200 sezení / 100 stání
Vstupenky 50 Kč

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?