Helas je momentálně se sedmadvaceti body na šestém místě. Sebevědomí mu posílila výhra v televizním derby, ve kterém Brněnští porazili Hodonín 5:2. Nejzbach je na tom hůř. Má o čtyři body méně než Helas a je na osmém místě tabulky. Hosté tedy potřebují vyhrát. Osmý nechce skončit nikdo. Helas se naopak může posunout vzhůru.

První vzájemný zápas vyhrál Helas na palubovce Nejzbachu 4:0. Domácí už budou bez reprezentanta Hrubého, který přestoupil do Chrudimi.

David Cupák (kapitán RK Helas Brno): „Čeká nás těžký soupeř, který bojuje o play off společně s námi. Mýto si bude chtít odvézt tři body a dotáhnout se na nás. Věřím, že když zopakujeme výkon z venkovního utkání v Hodoníně, pak můžeme získat důležité body. Bohužel nám odešel nejlepší hráč posledních zápasů Vítězslav Hrubý. Bude těžké nahradit jeho góly. K dispozici by měli být všichni hráči. Doufám, že tři body zůstanou v Brně.“

Libor Gerčák (brankář Nejzbachu Vysoké Mýto): „Kluci moc netrénovali, protože jsou pořád nemocní. Uvidíme na čtvrtečním tréninku, kolik bude lidí a jak poskládáme sestavu. Do Brna chceme jet bodovat, jelikož to v tabulce není nejrůžovější. Každý bod pro nás cenný.“

Rádio Krokodýl Helas Brno – Nejzbach Vysoké Mýto (pátek 19:30, SH Vodova)

Profil haly

Brno | Vodova

Více
Adresa Vodova 336/108, Brno
Kapacita 2900 diváků
Vstupenky 50 Kč dospělí

Další aktuality

Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru
Vincenzo Fantti nastřílel Helasu hattrick, Chrudim má první výhru 22.04.2024

Chrudim potvrdila roli favorita a v prvním zápase semifinálové série porazila Helas 6:0. Tři branky obstaral Vincenzo Fannti, po jedné pak André, Max a Pavel Drozd. Druhý duel je na programu v pátek v Brně.

Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin?
Začíná semifinále, favorité hrají doma. Co zaznělo z kabin? 22.04.2024

V pondělí v Heřmanově Městci a v úterý v Plzni shodně od 19 hodin začnou semifinálové série, ve kterých se Helas a Slavia pokusí zaskočit domácí favority. Co zaznělo před úvodními duely z kabin?

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.