První poločas skončil bez branek. Domácí bojují o záchranu, a tak nechtěli dát svou kůži lacino. Skóre zápasu otevřel ve 26. minutě Křemen, ale čtyři minuty před koncem vyrovnal domácí Havrda. Rozhodující trefa Sparty přišla dvě minuty před koncem z futsalky Slámy. Skóre pak uzavřel svým druhým gólem Jan Křemen.

Karel Kruliš (trenér Démonů Česká Lípa): „Zápas se mi nehodnotí úplně dobře, a to jen kvůli výsledku, odehráli jsme tento zapas úplně přesně, jak jsme chtěli. Vše se dařilo, i když jsme dostali gól. Zvedli jsme se a dokázali vyrovnat, ale pak jdeme za stavu jedna-jedna sami na gólmana a nedáme. Vzápětí inkasujeme, což je ohromná škoda. Zápas byl remízový, a proto tato prohra mrzí. Ale nedá se nic dělat, jdeme dál a bude to přímá konfrontace v Třinci za čtrnáct dní. Kluky musím pochválit za přístup k zápasu.“

Igor Vodecký (asistent trenéra AC Sparta Praha): „Zápas nebyl pro diváka moc zajímavý. Lípa hrála z hlubokého bloku a moc jí nechtělo útočit. My jsme se dostávali do obrany soupeře velmi těžko a když už jsme si vytvořili šanci, tak tam stál výborný brankář. Předvedený výkon nebyl úplně podle našich představ, ale počítají se body, a ty my máme. Myslím si, že jsme celkově byli lepší a zaslouženě zvítězili. Děkuji klukům za výkon, a že utkání zvládli v hlavách.“

Démoni Česká Lípa – AC Sparta Praha 1:3 (0:0)

Statistiky

Další aktuality

Jak spolu hráli semifinalisté v základní části?
Jak spolu hráli semifinalisté v základní části? 16.04.2024

Chrudim v semifinále vyzve Helas Brno, který dvakrát v základní části porazila. V obou utkáních rozhodla už v prvních poločasech, po kterých vedla shodně 4:0. Plzeň nemá na duel se Slavií v Praze příliš příjemné vzpomínky. Podívejte se, jak dopadly zápasy semifinálových soupeřů v zákadní části.

Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim!
Helas je po devatenácti letech v semifinále, čeká ho Chrudim! 02.04.2024

Hattrick Dominika Baloga a především zkušený, efektivní výkon dovedly Helas Brno po devatenácti letech do semifinále play off. V rozhodujícím pátém duelu přehráli svěřenci Tomáše Galii Inter Kadaň jednoznačně 7:3, získali rozhodující třetí bod a v semifinále vyzvou Chrudim.

Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí?
Z kabiny: Helas a Kadaň jdou do pátého zápasu. Kdo postoupí? 02.04.2024

Ve středu večer se rozhodne o posledním semifinalistovi. Série mezi Helasem a Kadaní dospěla až do pátého zápasu. Co zaznělo z kabin?